Mökki-sarja - edullisia mökkilaitureita jokaiseen rantaan

Näpsä-Mökkisarjan mökkilaiturit ovat edullisia, vakaita ja kestäviä mökin peruslaitureita. Jos haluat päästä laiturilta vain uimaan, hakemaan saunavedet ja nousemaan veneeseen, niin Mökki-sarjan laiturit ovat sinulle. Mikäli haluat viettää laiturillasi aikaa, niin suosittelemme tutustumaan Marina-sarjan laitureihimme, jotka ovat kuin terasseja veden päällä.

Näpsä laiturit on valmistettu suomalaisesta kestopuusta. Kansilaudoitus on 28x120 mm höylättyä ja uritettua kestopuuta, joten laiturimme ovat erittäin huoltovapaita. Voit öljytä ne kerran vuoteen, mutta sekään ei ole välttämätöntä. Mökkilaiturimme kyllä kestävät useita vuosikymmeniä!

Mökkilaiturien ponttonit ovat rotaatiovalettuja muoviponttoneja, eli täysin saumattomia. Mökkilaiturien elementit on nivelletty toisiinsa (huom. PikkuNäpsässä kiinteä liitos)

Mökkilaiturit toimitetaan valmiina elementteinä kaikkien tarvittavien lisävarusteiden kanssa! Elementit asetetaan vain kellumaan veteen, jonka jälkeen ne voi yhdistää saranatapilla. Mökkisarjan laiturit suositelaan nostettamaan talveksi pois vedestä, toisin kuin Marina-sarjan laiturit, jotka voivat olla vedessä ympäri vuoden.

Tutustu laitureihimme ja ota meihin yhteyttä, niin saat vastaukset kysymyksiisi! Annamme Mökkilaitureillemme reilun 2 vuoden takuun!

Näpsä on helppokäyttöinen pikkulaituri, mutta kuitenkin vakaa. Kantavuus on 850 kg. Laituri toimitetaan valmiina elementteinä. Hinta 1.890,-

Näpsä 8 on kuten Näpsä 6T, mutta elementit on asennettu pitkittäin.

NÄPSÄ-10T

Hinta 3.290,00€

Koko: kulkusilta 1,2m x 8m, laituri 2,4m x 4m

Ponttonikantavuus 1620kgNÄPSÄ-12

Hinta 3.290,00€

Koko: kulkusilta 1,2m x 8m, laituri 2,4m x 4m

Ponttonikantavuus 1260kg

NÄPSÄ-12+

Hinta 4.190,00€

Koko: kulkusilta 1,2m x 4m, laituri 2,4m x 8m

Ponttonikantavuus 2350kg