Marina

Kuin kelluva terassi

Jos haluat laiturin, jossa voitte viettää aikaa yhdessä, juoda päiväkahvit tai vilvoitella saunan jälkeen penkeillä istuen niin valintasi löytyy Marina-laitureista.

Marina on järeä laituri niin mökkirannalle kuin julkiseen käyttöön. Se kestää kovaakin käyttöä sekä kovia olosuhteita. Pitkät, koko laiturin kokoiset ponttonit, jotka sijoittuvat laiturin reunoille, tekevät laiturista huojumattoman ja vakaan.

Marina-mallisto on vaihtoehto raskaille betoniponttonilaitureille, sillä niiden kantavuus ja vakaus ovat parempia ja käyttöikä paljon pidempi. Ponttonit eivät murene eivätkä vety.

Marina-laiturit koostuvat eri kokoisista elementeistä, jotka liittyvät toisiinsa liikkuvin nivelin. Tämän vuoksi pitkistäkin laitureista poistuu aallokon aiheuttama murtorasitus. Laiturin runkorakenne tehdään erittäin vahvaksi ja jäykäksi kolmikerrosrakenteella. Materiaalina on käytetty laadukasta suomalaista kestopuuta. Myös työn laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Jokainen elementti on viimeistelty, jotta laituri on näyttävä.